Cautare

3858 de rezultate pentru "mihai dragomir" (3.62 secunde)
Regele Mihai I, sarbatorit la Palatul Elisabeta Regele Mihai I isi serbeaza ziua de nastere si onomastica la Palatul Elisabeta. ... La ora 12:00, regele Mihai I a iesit la balconul Palatului Elisabeta, alaturi de principesa Margareta si principele Radu, pentru a saluta multimea care l-a ovationat indelung.
In timp ce analistii vorbeau din ce in ce mai insistent despre doi poli de putere in PSD, cel mai important fiind reprezentat de Liviu Dragnea si celalalt de nou sositul in competitia finala Mihai Tudose, eu am afirmat constant ca sunt trei poli de putere.
Acolo, sunt multe si inca stocul lor nu a avut inca un trend descrescator accentuat", a declarat in cadrul unui interviu pentru HotNews.ro Mihai Tanasescu. ... • Mihai Tanasescu: ... • Mihai Tanasescu: ... • Mihai Tanasescu: ... • Mihai Tanasescu: ... 3% este o tinta foarte ambitioasa • Mihai Tanasescu:
Dinel Staicu muta din nou in scandalul actiunilor Comcerealis si anuleaza vanzarea pachetului majoritar de actiuni detinute de SIF Oltenia la Comcerealis, dupa ce actionarul minoritar Mihai Anghel a facut scandal in justitie si presa.
Cum va arata Pasajul Mihai Bravu. SIMULARE VIDEO 3D Bucurestenii mai au de asteptat zece luni pana cand vor putea circula pe pasajul suprateran Mihai Bravu.
Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni. Pana ieri, cand "carcotasul" Serban Huidu a raspuns dur acuzatiilor aduse nu demult de fostul sau coleg de emisiune Mihai Gainusa.
Mihai Tatulici si-a lansat volumul de memorii SINGUR INTRE VEACURI. CUM AM AJUNS ACOLO Mihai Tatulici a lansat primul volul de memorii: ... - Toti oamenii importanti cu care am lucrat de-a lungul timpului deschid acest prim volum, a declarat Mihai Tatulici pentru Paginademedia.ro.
Mihai Bendeac face parte de ani buni din juriul emisiunii IUmor, alaturi de Delia si Cheloo, insa abia acum s-a aflat ce suma fabuloasa castiga actorul pentru prestatia sa.
De miercuri pana joi dimineata, traficul rutier va fi restrictionat pe strada Maior Coravu, intre Soseaua Mihai Bravu si intrarea in stadion, precum si pe strazile care intersecteaza artera respectiva sau fac legatura cu stadionul.
Solistul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost introdus in operatie, dupa infarctul suferit noaptea trecuta, cand i s-a facut rau dupa un concert. Duminica, in jurul pranzului, Mihai Campineanu a fost dus in sala de operatie, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale.
Acesti ani sunt identificati ca fiind momentele de celebrare a unirilor, realizate sub sceptrele lui Mihai Viteazu, Alexandru Ioan Cuza, respectiv Ferdinand I.
Codrin Mihai Cardu este licentiat in studii juridice la Facultatea de Drept "Nicolae Titulescu" - Universitatea din Craiova, iar din 2008 este avocat definitiv in cadrul Baroului Bucuresti.
Copos, ajutat de “dusmanul“ Mitica Dragomir Vicepremierul insarcinat cu coordonarea activitatilor mediului de afaceri si al intreprinderilor mici si mijlocii, George Copos, a obtinut 37 de voturi favorabile si 13 abtineri din partea membrilor comisiilor economice.
Deputatii PRM Dumitru Dragomir, Ioan Manzana, Mircea Costache si Gelil Eserghep si-au anuntat, la inceputul primei sedinte a Camerei din actuala sesiune parlamentara, demisia din partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.
La discutiile purtate pentru prima data in acest mod la Mangalia au participat, printre altii, senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte national al PNL, presedintele interimar al filialei constantene a liberalilor deputatul Gheorghe Dragomir, deputatul Mircea Iustinian, consilierul municipal Virgil Lungu, presedintele Biroului Local Mangalia al PNL dr.
PREMIERUL SI VICEPREMIERUL, INTERPELATI DE DEPUTATA MARIA DRAGOMIR: ... DEPUTAT MARIA DRAGOMIR
Cei care doresc sa achizitioneze utilaje agricole trebuie sa stie ca nu o pot face decat daca acestea sunt noi si produse in UE", a spus directorul general adjunct al Directiei Agricole Dolj, Dragomir Brumar.
Dumitru Dragomir (PRM): ... Dumitru Dragomir (PRM): Domnilor, avand experienta cu aranjamente de la fotbal, vreau sa va spun ca-mi este rusine ce vad aici.
In alta ordine de idei, presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, Gheorghe Dragomir, a subliniat ca o alta reforma vizeaza moralitatea clasei politice, facand referire la scandalul legat de sefia CNSAS.
Dragomir, cel care se ocupa de cazul pescarusilor. ... Dragomir isi luase 3 zile libere... de care directorul adjunct Dinca habar nu avea, iar cand i s-a spus de faptul ca nu stia de acest lucru, acesta a amenintat ca inchide telefonul:
google-analytics.com